Webdesign

Websites. De moderne visitekaartjes. Eigenlijk kun je als ondernemer of organisatie niet meer zonder. 

Wij ontwerpen ze voor je, restylen desgewenst je bestaande website en (ver)bouwen de site in WordPress, zodat je een site krijgt die je makkelijk zelf kunt onderhouden, die responsive is (zich aanpast aan diverse schermgroottes) en goed gevonden kan worden op internet. En ook bij het ontwerpen en bouwen van een website besteden we veel aandacht aan de herkenbaarheid van je site, zodat ie naadloos aansluit bij de rest van je huisstijl.

Opdrachtgevers onder meer:
De Taalzolder  |  Centrum voor Mindfulness | Vilt aan Zee| Reolene | Hende Bauer Therapie, Training en Coaching |  Van Zet Staalconstructies | Vast& Zeker BV | Monique van Grol | Overgewichtcoach | De Krakeelkamer

De Taalzolder
Lees meer

Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie Hende Bauer
Lees meer

Vilt aan Zee
Lees meer

Reolene
Lees meer

Hende Bauer, Therapie, Training en Coaching
Lees meer

Van Zet Staalconstructies
Lees meer

Vast & Zeker BV
Lees meer

Monique van Grol
Lees meer

Overgewichtcoach
Lees meer

De Krakeelkamer
Lees meer

De Taalzolder

Ontwerp van website, maken van fotoreportage voor website.

De Taalzolder, een initiatief van Elke van den Elsen en Lieke Schermer, biedt ondersteuning aan kinderen met een achterstand op gebied van technisch lezen, begrijpend lezen en spelling.

Nadat we een aansprekend kleurrijk logo voor ze ontwierpen vroeg De Taalzolder om een ontwerp voor hun nieuwe website. We ontwierpen de website en de daarin gebruikte pictogrammen en maakten een fotoserie op locatie. De foto’s worden gebruikt in de website.

www.detaalzolder.nl

Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie Hende Bauer

Ontwerp van restyling website, maken van illustraties en bouw website.

Het Centrum voor Mindfulness in Den Haag was dringend toe aan een nieuwe website. Het boekje ‘Dat is alles’, dat we ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het Centrum maakten voor eigenares Hende Bauer, viel zo in de smaak dat we gevraagd werden om die stijl door te zetten in een restyling van de bestaande website. In nauw overleg met Hende ontwierpen we een nieuwe informatiestruktuur, een nieuwe vormgeving, de restyling, het nieuwe logo van het Centrum en maakten we de illustraties voor de site. Deze speelse en onopgesmukte illustraties leiden je door de site.

centrummindfulness.nl

Vilt aan Zee

Ontwerp van restyling website, bouw van website.

Vilt aan Zee, dat handgemaakte vilten lampen maakt, vroeg ons om een restyling van hun bestaande website, mn. de online verkoop van hun bijzondere lampen verdiende meer aandacht. We pasten niet alleen de vormgeving van de bestaande site aan, maar bepaalden in nauw overleg met eigenares Anne van de Weijer ook een betere routing van de site. Ook maakten we product- en sfeerfoto’s van de lampen die oa. op de site gebruikt worden.

viltaanzee.nl

Reolene

Ontwerp en bouw van website en webshop

Reolene, dat huidverzorgingsproducten op natuurlijke basis maakt, vroeg ons of we hun bestaand logo konden restylen en opstrakken. Dit mondde uit in de vraag of we de complete productlijn van hun huidverzorgingsproducten konden vormgeven en de website, incl. een Woocommerce webshop, konden ontwerpen en bouwen. We maakten ook de productfoto’s die in de website gebruikt worden.

reolene.com

Hende Bauer Therapie, Training en Coaching

Ontwerp en bouw van website 

Hende Bauer, oprichter van het Centrum voor Mindfulness, is ook actief in haar eigen praktijk voor therapie, training en coaching. Nadat we een nieuw ontwerp voor het centrum voor Mindfulness hadden gemaakt vroeg zij ons om ook haar praktijk te voorzien van een herkenbare website. Ditmaal wat soberder en meer basic, maar aansluitend bij de vormgeving van de website van het Centrum.

hendebauer.nl

Van Zet Staalconstructies

Begeleiding bij ontwerp van website 

Nadat we in opdracht van Meer Impact een nieuw logo en bijpassende huisstijl ontwikkeld hadden voor Van Zet Staalconstructies, hebben we het ontwerp van de website voor dit bedrijf begeleid. Bovendien maakten we een bedrijfsreportage op locatie. Foto’s hieruit worden oa. gebruikt op de site.

vanzetstaal.nl

Vast & Zeker BV

Begeleiding bij ontwerp van website 

Nadat we in opdracht van Meer Impact een nieuw logo en bijpassende huisstijl ontwikkeld hadden voor administratiekantoor Vast & Zeker, hebben we het ontwerp van de website voor dit bureau begeleid. Bovendien maakten we een bedrijfsreportage en diverse zakelijke portretten op locatie. Foto’s hieruit worden oa. gebruikt op de site.

vastenzekerbv.nl

Monique van Grol

Restyling van website 

Eigenares van een yogaschool Monique van Grol vroeg ons om haar logo te restylen en meteen haar huisstijl aan te pakken. We restyleden vervolgens ook haar website en maakten diverse fotoreportageseries van oa. yogalessen, verschillende massages, yogareizen, natuurtochten.

moniquevangrol.nl

Overgewichtcoach

Ontwerp en bouw van website 

Overgewichtcoach is een initiatief van Joke Verplanke. Joke begeleidt mensen die steeds tegen problemen aanlopen bij het afvallen. Zij vroeg ons om een heldere, simpele website. We ontwierpen die en bouwden hem ook.

overgewichtcoach.nl

De Krakeelkamer

Ontwerp en bouw van website

De Krakeelkamer is een samenwerking tussen een aantal enthousiaste bemiddelaars en mediators die zich bezighouden met oa conflictbemiddeling. Zij vroegen ons allereerst om een herkenbaar logo en een daarop aansluitende huisstijl. Nadat we dat hadden ontworpen werden we gevraagd om een website voor het bureau te ontwerpen en te bouwen. Ook voor deze site maakten we diverse fotoreportages.

krakeelkamer.nl

ZEEVONK GRAFISCH ONTWERP | FOTOGRAFIE     06 410 538 97    INFO@STUDIOZEEVONK.NL