Wie we zijn


Zeevonk grafisch ontwerp | fotografie werd opgericht in 2008. Sindsdien vinden we onze opdracht­gevers onder starters, particulieren, zzp-ers en kleine zelfstandigen, mkb. Maar regelmatig werken we ook voor grote organisaties als het Ministerie van Economische Zaken, TNO, Witteveen + Bos, de TO2-federatie, Nederlands Lucht- en ruimtevaartcentrum en bedrijven als Philips Lighting.

Zeevonk?

Als je zoals wij dicht bij de kust woont, heb je er waarschijnlijk wel eens van gehoord of misschien heb je het zelfs wel eens gezien. Zeevonk is een lichtgevende alg die een zeldzaam, maar prachtig en mysterieus natuurverschijnsel in zee veroorzaakt. Tijdens zwoele zomeravonden kunnen de golven groenachtig fluoriserend oplichten. Als vloeibaar vuurwerk rollen ze dan het strand op. Een ongrijpbaar fenomeen dat fotografisch lastig vast te leggen is, maar wat een fantastisch gezicht! Om het te zien moet je alleen wel veel geluk hebben…

 

Philip Verschueren

Ik geef vorm aan jouw verhaal. Als ervaren en bevlogen ontwerper kijk ik daarbij verder dan een hip lettertype of een trendy kleurtje. Ik geef inhoud aan vorm. Zodat je iets krijgt dat lang mee kan. Aansprekend, creatief, verrassend en helder, met aandacht voor functionaliteit en jouw wensen. Ik geef vorm aan inhoud. 

Daarnaast ben ik gepassioneerd fotograaf met oog voor sfeer, verhaal en detail. 

06 410 538 96
info@studiozeevonk.nl

Karin Bauer

Zoals Philip denkt en werkt in beelden, zo denk ik in taal en woord. Een woord zegt vaak meer dan alleen de letterlijke betekenis. Daarmee geef je je tekst kleur en klank mee, die samen de sfeer van bijvoorbeeld je site bepalen.

Kom je er niet helemaal uit, met de tekst of met de opzet van je bedrijf? Met mijn taalkundige achtergrond én therapeutische en coach-ervaring help ik je je weg te vinden.

06 128 560 15
info@studiozeevonk.nlEven kennismaken?

Een gratis analyse van je website, je huisstijl of je logo? Je plannen voor de toekomst samen bespreken? Je bent welkom voor een kop koffie en een goed gesprek!

070 362 08 40
06 410 538 96

Hoefbladlaan 36,
2555 EG Den Haag