Wat is zeevonk?

Als je zoals wij dicht bij de kust woont, heb je er misschien wel eens van gehoord of heb je het zelfs wel eens gezien. Zeevonk is een lichtgevende alg die een zeldzaam, maar prachtig en mysterieus natuurverschijnsel in zee veroorzaakt. Tijdens zwoele zomeravonden kunnen de golven groenachtig fluoriserend oplichten. Als vloeibaar vuurwerk rollen ze dan het strand op. Fotografisch lastig vast te leggen, maar wat een fantastisch gezicht! Om het te zien moet je alleen wel veel geluk hebben…

Lees meer 

Zeevonk grafisch ontwerp | fotografie werd opgericht in 2008. Sindsdien vinden we onze opdracht­gevers onder starters, particulieren, zzp-ers en kleine zelfstandigen, mkb, scholen. Maar regelmatig werken we ook voor grote organisaties als het Ministerie van Economische Zaken, TNO, Witteveen + Bos, de TO2-federatie, Nederlands Lucht- en ruimtevaartcentrum,  bedrijven als Philips Lighting en BAM Bouw en Techniek en scholen als The International School of The Hague en International School Delft. 

Wie we zijn

wie we zijn
Philip Verschueren / beeld

Als ontwerper en vormgever geef ik vorm aan jouw verhaal. Dat kan een logo of een complete huisstijl zijn, een (digitaal) briefpapier, visitekaartje, flyer, folder, brochure, boek, website, illustratie, of wat dan ook. Jouw boodschap staat altijd centraal. Ik ben daarin heel flexibel en klantgericht.  

Naast grafisch ontwerper ben ik gepassioneerd fotograaf met oog voor sfeer, verhaal en detail. 

Portretfoto van Karin Bauer.
Karin Bauer / tekst

Zoals Philip denkt en werkt in beelden, zo denk ik in taal en woord. Waar nodig schakelt Philip mij in voor ondersteuning op gebied van tekst. Een woord zegt vaak meer dan alleen de letterlijke betekenis. Daarmee geef je je tekst kleur en klank mee, die samen de sfeer van bijvoorbeeld je site bepalen.

Kom je er niet helemaal uit, met de tekst of met de opzet van je bedrijf? Met mijn taalkundige achtergrond én therapeutische en coach-ervaring help ik je je weg te vinden.

wie we zijn
Barley / studio(zee)hond

Strand, bos en duinen zijn mijn natuurlijke habitat, maar net zo lief lig ik heerlijk te soezen of te spelen onder Philip’s bureau. Ik ben lief en rustig, zeer aaibaar, hypoallergeen en ook heel goed in het imiteren van een vloerkleedje. 

 

ZEEVONK GRAFISCH ONTWERP | FOTOGRAFIE +31 6 410 538 96 |  INFO@STUDIOZEEVONK.NL