Wie we zijn

Zeevonk grafisch ontwerp | fotografie werd opgericht in 2008 en vindt sindsdien haar vele opdracht­gevers onder starters, particulieren, zzp-ers en kleine zelfstandigen, mkb, scholen. Maar regelmatig ook grote organisaties als het Ministerie van Economische Zaken, TNO, Witteveen + Bos, de TO2-federatie, Nederlands Lucht- en ruimtevaartcentrum,  bedrijven als Philips Lighting en BAM Bouw en Techniek en scholen als The International School of The Hague en International School Delft. Neem een kijkje in ons portfolio.

Philip Verschueren 

Als ontwerper en vormgever geef ik vorm aan jouw verhaal. Dat kan een logo of een complete huisstijl zijn, een (digitaal) briefpapier, visitekaartje, flyer, folder, poster, brochure, boek, website, illustratie, of wat dan ook. Jouw boodschap, jouw verhaal staat altijd centraal. Ik ben daarin heel flexibel en klantgericht.  

Naast grafisch ontwerper ben ik gepassioneerd fotograaf met oog voor sfeer, verhaal en detail. Wanneer nodig werk ik graag samen met andere creatieven of technische professionals.

Portretfoto van Philip Verschueren, ontwerper bij Zeevonk grafisch ontwerp | fotografie
Barley / studio(zee)hond

Strand, bos en duinen zijn mijn natuurlijke habitat, maar net zo lief lig ik heerlijk te soezen of te spelen onder Philip’s bureau. Ik ben een lieve en rustige, zeer aaibare, hypoallergene Irish Soft Coated Wheaten Terrier die heel goed is in het imiteren van een vloerkleedje. 

Barley, de studio(zee)hond

Wat is zeevonk?

Als je dicht bij de kust woont, heb je er misschien wel eens van gehoord of heb je het zelfs wel eens gezien. Zeevonk is een lichtgevende alg die een zeldzaam, maar prachtig en mysterieus natuurverschijnsel in zee veroorzaakt. Tijdens zwoele zomeravonden kunnen de golven groenachtig fluoriserend oplichten. Als vloeibaar vuurwerk rollen ze dan het strand op. Fotografisch lastig vast te leggen, maar wat een fantastisch gezicht! Om het te zien moet je alleen wel veel geluk hebben…

Lees meer 

ZEEVONK GRAFISCH ONTWERP | FOTOGRAFIE +31 6 410 538 96 |  INFO@STUDIOZEEVONK.NL