Wie we zijn

Zeevonk grafisch ontwerp | fotografie werd opgericht in 2008. Sindsdien vinden we onze opdracht­gevers onder starters, particulieren, zzp-ers en kleine zelfstandigen, mkb. Maar regelmatig werken we ook voor grote organisaties als het Ministerie van Economische Zaken, TNO, Witteveen + Bos, de TO2-federatie, Nederlands Lucht- en ruimtevaartcentrum en bedrijven als Philips Lighting en BAM Bouw en Techniek. Wie we zijn vertellen we je hieronder. Maar eerst…

Wat is zeevonk?

Als je zoals wij dicht bij de kust woont, heb je er misschien wel eens van gehoord of heb je het zelfs wel eens gezien. Zeevonk is een lichtgevende alg die een zeldzaam, maar prachtig en mysterieus natuurverschijnsel in zee veroorzaakt. Tijdens zwoele zomeravonden kunnen de golven groenachtig fluoriserend oplichten. Als vloeibaar vuurwerk rollen ze dan het strand op. Fotografisch lastig vast te leggen, maar wat een fantastisch gezicht! Om het te zien moet je alleen wel veel geluk hebben…

Lees meer 

wie we zijn
Philip Verschueren / beeld

Als ontwerper en vormgever geef ik vorm aan jouw verhaal. Dat kan een logo of een complete huisstijl zijn, een (digitaal) briefpapier, visitekaartje, flyer, folder, brochure, boek, website, illustratie, of wat dan ook. Jouw boodschap staat altijd centraal. Ik ben daarin heel flexibel en klantgericht.  

Naast grafisch ontwerper ben ik gepassioneerd fotograaf met oog voor sfeer, verhaal en detail. 

Portretfoto van Karin Bauer.
Karin Bauer / tekst

Zoals Philip denkt en werkt in beelden, zo denk ik in taal en woord. Een woord zegt vaak meer dan alleen de letterlijke betekenis. Daarmee geef je je tekst kleur en klank mee, die samen de sfeer van bijvoorbeeld je site bepalen.

Kom je er niet helemaal uit, met de tekst of met de opzet van je bedrijf? Met mijn taalkundige achtergrond én therapeutische en coach-ervaring help ik je je weg te vinden.

Vorm geven aan inhoud

Vorm geven aan inhoud betekent voor ons dat we verder kijken dan een hip lettertype of een trendy kleurtje. Zodat we iets voor je maken dat lang mee kan. Iets dat persoonlijk is, aansprekend, creatief, verrassend en helder, met aandacht voor functionaliteit en jouw wensen en eisen. We geven dus ook inhoud aan vorm. 

Maar om jouw verhaal te vertellen maken we niet alleen met grafisch ontwerp. We zetten daar ook graag onze eigen fotografie voor in. Of we ontwerpen en/of bouwen je website.

Lees meer

 

Meer weten?

06 410 538 96
info@studiozeevonk.nl

ZEEVONK GRAFISCH ONTWERP | FOTOGRAFIE | 06 410 538 97 | INFO@STUDIOZEEVONK.NL