Wat we doen

Net voor jezelf begonnen?

Spannend! Dan komt er veel op je af. Wij helpen je je plek in de markt te veroveren. Als ervaringsdeskundigen kennen we het klappen van de zweep. En met onze vaktechnische achtergrond helpen we je over mogelijke hobbels heen.
Naast digitale middelen zoals een website zijn er nog steeds veel communicatiemiddelen die je – relatief  goedkoop – in kunt zetten om je bedrijf een professioneel gezicht en uitstraling  te geven. Denk bijvoorbeeld aan een logo, een flyer, folder, brochure, social media-beelden. We helpen je de juiste middelen te kiezen en laten alles desgewenst netjes voor je drukken.

Of ben je al een tijdje bezig?

Loopt je bedrijf goed en ben je je huisstijl ontgroeid? Kom je maar niet toe aan het bijwerken van je website? Is de informatie op je visitekaartje niet meer actueel? Wil je dat je (digitale) gezicht meegroeit met je bedrijf? Of heb je juist niet genoeg klanten, en wil je je bedrijf een nieuwe boost geven? Wij analyseren wat je al hebt en geven je desgewenst advies. Niet in duurbetaalde rapporten, maar gewoon gratis, bij een kop koffie. Eventueel checken we ook nog je teksten op spelfouten en ander taalkundig ongemak!  

Waarom je een huisstijl nodig hebt en wat dat precies is

Een huisstijl is erg belangrijk voor een bedrijf of organisatie. Het zorgt ervoor dat mensen je bedrijf, of je producten herkennen. Het vormt je visitekaartje. En daar is meer voor nodig dan zo’n visitekaartje alleen. Dus wat is dat nou precies, een huisstijl?

Het gezicht van je bedrijf

Een huisstijl is het herkenbare ‘gezicht’ van een bedrijf. Een goed bedachte visuele identiteit die door allerlei zaken kan worden gevormd, van briefpapier tot gevelbelettering. Een goede huisstijl wordt overal consequent doorgevoerd: op papier, online, maar ook bijvoorbeeld op je bedrijfspand of je auto.

Binnen een huisstijl wordt een aantal zaken vastgelegd: beeldgebruik, gebruik van letters, vormen en kleuren etc. Daarbij is belangrijk dat alles goed op elkaar is afgestemd en weloverwogen wordt gehanteerd. Alles wat je aan de buitenwereld toont, van briefpapier, website of brochure tot logo op gevel of wagenpark, vormt namelijk je visitekaartje.

Wat je ook ons laat maken, we ontzorgen je van begin tot levering van kant en klare producten!

Kijk hier voor een aantal voorbeelden.

Heb je geen behoefte aan een hele huisstijl, maar wil je wel iets moois laten maken? We werken ook graag ‘a la carte’. Kijk hieronder of bel of mail ons:
06 410 538 96

Grafisch ontwerp
Wat wil je vertellen?

 

Je hebt een serieus bedrijf en een goed verhaal. Maar dat verhaal wordt niet voldoende gehoord. Je wordt minder serieus genomen dan je zou willen. Dat zou best wel eens aan je grafische vormgeving kunnen liggen. Of misschien spreken je teksten niet genoeg. Hoe dan ook, het kost je waarschijnlijk klanten…

Wij helpen je graag. Denken mee. We tillen je vormgeving en visuele identiteit naar een hoger plan. Geven vorm aan je verhaal, met aandacht voor de inhoud. Doeltreffend, doordacht en aansprekend. Je zult zien dat dat verschil maakt.

Persoonlijke aanpak

Wij zorgen ervoor dat je gezien en gehoord wordt. We werken vaak (en graag) voor zorgverleners zoals therapeuten, trainers en coaches. Maar eigenlijk kan iedereen bij ons terecht. Of je nu maar één ding wil laten ontwerpen of restylen, of behoefte hebt aan een compleet huisstijlpakket, onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je iets krijgt dat echt bij jou en je bedrijf past. Altijd creatief maatwerk dus en altijd voor een redelijke prijs!

Denk bijvoorbeeld aan: 
Logo’s, briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, huisstijlpakketten, flyers, folders, posters, corporate en productbrochures, infographics, auto- en gevelbelettering, bewegwijzering, boeken en boekomslagen, rapporten, formulieren, magazines, nieuwsbrieven, reclame en PR-materiaal.

Voorbeelden zien?

Fotografie
Wat wil je laten zien?

 

Je hebt foto’s nodig. Dus maar snel een 13-in-een-dozijn-stockfoto van internet geplukt. Of je pakt even je mobieltje en improviseert wat. Zonde… Het kan anders. Laat ons je fotografie verzorgen.

Eén foto of een complete serie, we maken professionele beelden voor je. Want een goede foto vertelt een verhaal in één beeld. Een goede foto triggert. En is bij ons betaalbaar.

De juiste beelden

Goede foto’s vormen een zeer krachtige communicatietool. Met de juiste beelden kun je een verhaal illustreren, versterken en een sfeer creëren. Je kunt er een idee of een product mee verkopen. Wij maken ze in opdracht van kleine en grote organisaties, MKB, kleine zelfstandigen en particulieren.

Denk bijvoorbeeld aan: reportagefotografie, eventfotografie, bedrijfsfotografie, portretfotografie, in- en exterieurfoto’s, landschapsfoto’s, sfeer- en detailfoto’s.

Voorbeelden zien?

Webdesign
Hoe wil je jezelf laten zien?

 

Je website. Je visitekaartje op internet, je digitale identiteit. Je communicatie met de wereld. Is ie inmiddels verouderd? En weet je eigenlijk ook wel dat er iets mee moet gebeuren, maar zie je op tegen het gedoe en de kosten? Of heb je helemaal nog geen website? Aiii. Zonder website gaat niemand je vinden…

Helder, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk

Met de huidige techniek kan bijna iedereen een website bouwen. Toch loont het om het te laten doen door mensen die verstand hebben van vormgeving en communicatie. Die weten hoe je informatie op een heldere, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier presenteert. Daar heb je wat aan.

We ontwerpen websites en bouwen ze in WordPress. Zodat je een website krijgt die je zelf makkelijk kunt onderhouden en aanpassen. 

Voorbeelden zien?

 

 

ZEEVONK GRAFISCH ONTWERP | FOTOGRAFIE | 06 410 538 97 | INFO@STUDIOZEEVONK.NL