Portfolio

In ons portfolio Grafisch ontwerp vindt je allerlei voorbeelden van grafische uitingen die je in kunt zetten. Voor de herkenbaarheid van je bedrijf. Allerlei zaken waarmee je jouw boodschap aan de buitenwereld  kunt laten zien: logo’s, briefpapier, visitekaartjes, complete huisstijlen, brochures, flyers, folders, boeken, posters infographics en ga zo maar door.

In ons portfolio Fotografie vindt je allerlei manieren om fotografie te gebruiken voor je bedrijf of organisatie. Denk hierbij aan bedrijfs- of andere reportages, sfeerbeelden, portretseries, productfotografie etc.
En gewoon, omdat we het zo leuk vinden, fotograferen we heel vaak gewoon voor de lol. Mensen, natuur, landschap, rare dingen. Van alles dat inspireert!

In ons portfolio Webdesign vindt je diverse websites waar we het design voor leverden en die we in de meeste gevallen ook zelf bouwden. We maken websites die
naadloos passen binnen je eigen huisstijl, want ook hierbij  letten we op de herkenbaarheid van je bedrijf! Websites die uiteraard responsive zijn en makkelijk zelf te onderhouden. 
indien gewenst geven we je daarvoor graag een korte cursus.

ZEEVONK GRAFISCH ONTWERP | FOTOGRAFIE     06 410 538 97    INFO@STUDIOZEEVONK.NL