Wat we doen

Net voor jezelf begonnen?

Spannend! Dan komt er veel op je af. Wij helpen je je plek in de markt te veroveren. Logo of website nodig? Of fotografie? Als ervaringsdeskundigen kennen we het klappen van de zweep. En met onze vaktechnische achtergrond helpen we je over mogelijke hobbels heen.

Naast digitale middelen zoals een website zijn er nog steeds veel communicatiemiddelen die je – relatief  goedkoop – in kunt zetten om je bedrijf een professioneel gezicht en uitstraling  te geven. 
Logo of website nodig?  Een complete huisstijl, een flyer, folder, brochure, social media-beelden? We helpen je daarbij de juiste middelen te kiezen en laten alles desgewenst netjes voor je drukken.

Of al een tijdje bezig?

Loopt je bedrijf goed en ben je daardoor inmiddels je huisstijl ontgroeid? Nieuw logo of website nodig? Is de informatie op je visitekaartje niet meer actueel? Kortom, wil je dat je (digitale) gezicht meegroeit met je bedrijf? Of heb je juist niet genoeg klanten, en wil je daarom je bedrijf een nieuwe boost geven?

Wij analyseren wat je al hebt en geven je desgewenst advies. En dan niet in duurbetaalde rapporten, maar gewoon gratis, bij een kop koffie. Bovendien checken we op verzoek ook nog je teksten op spelfouten en ander taalkundig ongemak!   

Flexibel, klantgericht, betaalbaar

Goed en weloverwogen grafisch ontwerp is erg belangrijk voor de communicatie, PR en marketing van mkb en kleine en grotere organisaties. Daarom helpen we je ook graag verder met een analyse van je huidige bedrijfsvormgeving en geven je eventueel een advies hoe het beter kan.  

Al een tijdje bezig en wil je graag je bedrijfslogo, of je complete bedrijfsvormgeving verder professionaliseren? Ook dan kunnen we veel voor je doen!

We doen dat snel, flexibel, klachtgericht en betaalbaar!

Waarom je een huisstijl nodig hebt en wat dat precies is

Een huisstijl is erg belangrijk voor een bedrijf of organisatie. Het zorgt ervoor dat mensen je bedrijf, of je producten herkennen. Het vormt namelijk je visitekaartje. En daar is zeker meer voor nodig dan zo’n visitekaartje alleen. Dus wat is dat nou precies, een huisstijl?

Corporate identity: het gezicht van je bedrijf

Een huisstijl is het herkenbare ‘gezicht’ van een bedrijf: een goed bedachte visuele identiteit die door allerlei zaken kan worden gevormd, van briefpapier tot gevelbelettering. Zo’n huisstijl wordt overal consequent doorgevoerd: op papier, online, in je website, maar ook bijvoorbeeld op je bedrijfspand of je auto.

Logo of website nodig?

Binnen een huisstijl wordt een aantal zaken vastgelegd, zoals beeldgebruik, gebruik van letters, vormen en kleuren etc. Daarom is het belangrijk dat alles goed op elkaar is afgestemd en bovenal weloverwogen wordt gehanteerd. Want alles wat je aan de buitenwereld toont, van briefpapier, website of brochure tot logo op gevel of wagenpark, vormt zoals gezegd je visitekaartje.

Logo of website nodig? Wat je ook ons laat maken, we ontzorgen je hoe dan ook van begin tot levering van kant en klare producten!

Heb je geen behoefte aan een hele huisstijl, maar wil je toch iets moois laten maken?
We werken ook graag ‘a la carte’.
Kijk daarom hieronder of bel 06 410 538 96
of mail:

Corporate flyer voor Educatief ontwerp en Advies

Vorm geven aan inhoud

Vorm geven aan inhoud betekent voor ons dat we verder kijken dan een hip lettertype of een trendy kleurtje. Zodat we iets voor je maken dat lang mee kan. Iets dat persoonlijk is, aansprekend, creatief, verrassend en helder, met aandacht voor functionaliteit en jouw wensen en eisen. We geven dus ook inhoud aan vorm. 

Maar om jouw verhaal te vertellen maken we niet alleen met grafisch ontwerp. We zetten daar ook graag onze eigen fotografie voor in. Of we ontwerpen en/of bouwen je website.

Grafisch ontwerp voor mkb, kleine en
grotere organisaties

Wat wil je vertellen?

Je hebt een serieus bedrijf en een goed verhaal. Dat verhaal wordt echter niet voldoende gehoord. En dus wordt je minder serieus genomen dan je zou willen. Dat zou dan best aan je grafische vormgeving kunnen liggen. Of omdat je teksten niet genoeg aanspreken. Hoe dan ook, het kost je waarschijnlijk klanten…

Wij helpen je graag. Denken mee. We tillen je vormgeving en visuele identiteit naar een hoger plan. In andere woorden: wij geven vorm aan je verhaal, met aandacht voor de inhoud. Doeltreffend, doordacht en aansprekend. Je zult zien dat dat echt verschil maakt.  

Persoonlijke aanpak

We zorgen ervoor dat je gezien en gehoord wordt. Wij werken vaak (en graag) voor zorgverleners zoals therapeuten, trainers en coaches. Maar eigenlijk kan iedereen bij ons terecht. Dus, of je nu maar één ding wil laten ontwerpen of restylen, of behoefte hebt aan een compleet huisstijlpakket, onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je iets krijgt dat echt bij jou en je bedrijf past. Altijd creatief maatwerk dus en altijd voor een redelijke prijs!

Denk bijvoorbeeld aan: 
Logo’s, briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, huisstijlpakketten, flyers, folders, posters, corporate en productbrochures, infographics, auto- en gevelbelettering, bewegwijzering, boeken en boekomslagen, rapporten, formulieren, magazines, nieuwsbrieven, reclame en PR-materiaal, webdesign.

Huisstijl en webdesign voor Teamenergie. Teamenergie homepage

Je website

Jouw website: je visitekaartje op internet, je digitale identiteit. Je communicatie met de wereld. Is ie inmiddels verouderd? En weet je eigenlijk ook wel dat er iets mee moet gebeuren, maar zie je op tegen het gedoe en de kosten? Of heb je helemaal nog geen website? Aiii. Dan gaat niemand je vinden…

Met de huidige techniek kan bijna iedereen een website bouwen. Toch loont het om het te laten doen door mensen die verstand hebben van vormgeving en communicatie. Die weten hoe je informatie op een heldere, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier presenteert. Daar heb je wat aan.

We ontwerpen websites en bouwen ze in WordPress. Zodat je een website krijgt die je zelf makkelijk kunt onderhouden en aanpassen.

Fotografie voor mkb, kleine en grotere organisaties

Wat wil je laten zien?

Je hebt foto’s nodig. Dus maar snel een 13-in-een-dozijn-stockfoto van internet geplukt. Of je pakt even je mobieltje en improviseert wat. Zonde… Want het kan anders. Laat ons daarom je fotografie verzorgen.

Eén foto of een complete serie, we maken professionele beelden voor je. Want een goede foto vertelt een verhaal in één beeld. Een goede foto triggert. En is bij ons bovendien betaalbaar.

 

 

De juiste beelden

Goede foto’s vormen een zeer krachtige communicatietool. Met de juiste beelden kun je een verhaal illustreren, versterken en een sfeer creëren. Je kunt er een idee of een product mee verkopen. Daarom maken we ze in opdracht van kleine en grote organisaties, MKB, kleine zelfstandigen en particulieren.

Denk bijvoorbeeld aan: reportagefotografie, eventfotografie, bedrijfsfotografie, portretfotografie, in- en exterieurfoto’s, landschapsfoto’s, sfeer- en detailfoto’s.

Portretfoto van Roderick Fitz Verploegh, oprichter van Beleid in Control

ZEEVONK GRAFISCH ONTWERP | FOTOGRAFIE +31 6 410 538 96 |  INFO@STUDIOZEEVONK.NL