Aannemersbedrijf Stam en Zn.

Fotoreportages voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn.
Dit aannemersbedrijf schakelt ons regelmatig in om een bedrijfsreportage te maken. Soms gaat het om een sloopproject, een renovatie van een bestaand monumentaal pand, of een reportage van een verbouwing of nieuwbouw. We leggen diverse fasen van het verloop van deze projecten vast in sfeervolle fotoreportages  die het bedrijf gebruikt voor hun archief en diverse PR doeleinden waaronder hun eigen website: stam-zonen.nl.
Zo fotografeerden we oa. tijdens de sloop en renovatie van een monumentale villa in Scheveningen, tijdens de renovatie van een kapitaal herenhuis aan de Javastraat in Den Haag en tijdens de nieuwbouw van een bungalow in de omgeving van Delft. Tijdens het maken van fotoreportages voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn. leggen we regelmatig diverse belangrijke momenten vast en maken we bovendien sfeer- en detailfoto’s van de locaties.

Fotoreportage van nieuwbouw omgeving Delft, voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn
Zware betonplaten worden geplaatst tijdens nieuwbouw omgeving Delft. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn
Fotografie: Opdracht en vrij werk. Zware betonplaten worden geplaatst tijdens nieuwbouw omgeving Delft. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn
Portfolio: grafisch ontwerp en fotografie: Milimeterwerk tijdens het plaatsen van zware betonplaten. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn
Betonnen plafondplaten komen aan bij nieuwbouwproject. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn
Checken van betonnen plafondplaten voor nieuwbouwproject. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn
Monteren van dakplaten in nieuwbouwproject omgeving Delft. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn.
Positioneren van dakplaten in nieuwbouwproject omgeving Delft. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn
Renovatie van monumentale villa in Scheveningen. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn
Foto van monumentale villa in Scheveningen in de steigers. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn
Vernieuwen van het dak van monumentale villa in Scheveningen. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn.
2 bouwvakkers werken op het dak van monumentale villa in Scheveningen. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn.
Sloopwerkzaamheden tijdens renovatie van monumentale villa in Scheveningen. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn.
Sloopwerkzaamheden in de kelder tijdens renovatie van monumentale villa in Scheveningen. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn.
Stutten van plafond tijdens renovatie van monumentale villa in Scheveningen. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn.
Renovatie van de zolder in monumentale villa in Scheveningen. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn.
Verlichting in filmkamer in monumentaal herenhuis aan de Haagse Javastraat. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn. van diverse fasen tijdens de verbouwing van het pand.
De zolder in monumentaal herenhuis aan de Haagse Javastraat. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn. van diverse fasen tijdens de verbouwing van het pand.
Bijzondere lamp in monumentaal herenhuis aan de Haagse Javastraat. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn. van diverse fasen tijdens de verbouwing van het pand.
Bijzondere hanglamp aan het monumentale plafond van herenhuis aan de Javastraat in Den Haag. Fotoreportage voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn. van diverse fasen tijdens de verbouwing van het pand.
Detail van de badkamer in een monumentaal verbouwd herenhuis aan de Javastraat in Den Haag. Fotoreporatge voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn. van diverse fasen tijdens de verbouwing van het pand.
Oude tegels verwerkt in moderne badkamer in een monumentaal verbouwd herenhuis aan de Javastraat in Den Haag. Fotoreporatge voor Aannemersbedrijf A. Stam en Zn. van diverse fasen tijdens de verbouwing van het pand.

ZEEVONK GRAFISCH ONTWERP | FOTOGRAFIE +31 6 410 538 96 |  INFO@STUDIOZEEVONK.NL